Over ons

De Dietisten beschikt over ruim 20 jaar ervaring en een grondige kennis van ons vak. Het belangrijkste, vinden wij zelf, is echter dat wij er zijn om met u mee te denken. Wij zijn er om u, met onze kennis, te helpen een manier te vinden om uw doel te bereiken die bij u past.

Wat wij voor u kunnen doen

Wilt u gezonder gaan eten? Of heeft uw arts u aangeraden om een dieet te volgen? Bent u zwanger en wilt u weten of u gezond eet? Wilt u afvallen? Voor al deze vragen kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om gezond eten, de juiste voeding bij ziekte of verantwoord afvallen. Als specialist op het gebied van voeding en dieet geven wij u een persoonlijk advies afgestemd op uw situatie. Wij zoeken samen met u praktische oplossingen voor uw voedings- en dieetproblemen.

Kennis en kwaliteit

Bij de Dietisten wordt u altijd behandeld door een diëtist. Om de titel diëtist te mogen voeren moet iemand de HBO-opleiding voeding en diëtetiek hebben afgerond en zich blijven bijscholen om aan de kwaliteitseisen te blijven voldoen. Wij zijn lid van de beroepsvereniging van Diëtisten, de NVD (nederlandse vereniging van diëtisten) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Daarnaast nemen wij voor de locaties Alkmaar en Heerhugowaard deel aan de ketenzorg; Diazon (voor mensen  met diabetes), Hafank (voor mensen met hart- en vaatziekten) en Kennemer Lucht (voor mensen met COPD). Voor meer informatie over de ketenzorg kunt u contact opnemen met de praktijkondersteuner van uw huisarts of met ons.

Ook investeren wij in scholing op het gebied van coaching, omdat kennis van voeding alleen vaak niet genoeg is om mensen te helpen gewoonten te veranderen. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit en relevante kennis.

Ervaring

Omdat wij al ruim 20 jaar bestaan hebben wij veel ervaring met het begeleiden van cliënten. Wij hebben ondervonden wat werkt en wat niet werkt. Wij kennen de werkelijkheid én de theorie en kunnen u helpen doelen te stellen die passend en haalbaar zijn. Wij zijn er om de kans zo groot mogelijk te maken dat u slaagt in het bereiken van uw doelen.

Wat onze klanten vinden

Wij kunnen u natuurlijk van alles vertellen over onszelf, maar wij geloven dat de reacties van onze klanten u ook kunnen helpen een beeld te vormen. Hieronder kunt u er een aantal lezen.

Men luistert naar je zonder vooroordeel over je te hebben. De tips die gegeven worden zijn goed en ook goed toepasbaar. Men heeft geduld met je en als je een keer wat aangekomen bent i.p.v. afgevallen is het geen probleem, maar wordt je gerustgesteld en krijg je weer moed om door te gaan. Kortom het is voor mij een top diëtist

Met hulp van deze zorgverlener ben ik al 10 kilo lichter geworden. Het begrip steun en de raad die ik daar krijg is voor mij van groot belang. Vooral omdat ik het gewichtverlies met vallen en opstaan voor elkaar heb gekregen.

Goed luisterend, niet be( ver) oordelend, denkt mee over mogelijkheden en onmogelijkheden, bekijkt op grond van de bevindingen welke dieet het best zal worden opgeppakt, hoeft niet persé met dure dieetmiddelelen, kan ook met wijziging voedingspatroon en bewegen.

Wilt u meer beoordelingen lezen of zelf een beoordeling achterlaten? Dat kan via zorgkaartnederland.