Gezondheid

Of u nu gezonder wilt gaan eten of in verband met uw gezondheid een speciaal dieet nodig heeft: wij kunnen u helpen. Misschien bent u op deze pagina beland omdat uw arts u heeft aangeraden een bepaald dieet te gaan volgen. Misschien wilt u zelf gezonder gaan leven. In heel veel gevallen kan het aanpassen van uw voeding een groot verschil maken in uw gezondheid.

gezondheid-appelGezonder leven

Goed zorgen voor je lijf is goed zorgen voor jezelf. Goed eten helpt je gezond te blijven en lekker in je vel te zitten. Heb je je voorgenomen gezonder te gaan eten maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Of lukt het je niet goed om je voornemens vol te houden? Wij kunnen je ondersteunen met zowel praktisch advies (waar vind je gezonde recepten, waar moet je op letten, welke hulpmiddelen zijn er) als coaching tijdens het veranderen.

Maak nu een afspraak!

Uw gezondheid, onze specialisaties

Hieronder vindt u onze specialisaties. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan wil dat zeker niet zeggen dat u niet bij ons terecht kunt. Wij beschikken over een brede kennis en vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of vragen hebt!

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren over voeding bij:

Heeft u diabetes, volgt u chemotherapie, gebruikt u HIV-medicatie? Spelen er andere medische problemen? Dan is een gespecialiseerd dieetadvies belangrijk om uw gezondheid te ondersteunen. Algemene adviezen zijn dan vaak onvoldoende. Een goede voeding draagt wezenlijk bij aan de kwaliteit van uw leven.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak via de knop hieronder!

Maak een afspraak